PawełeK. 53 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Siema W tym poradniku podam komendy ,ktore bardzo ułatwiają gre i pomagają w pewien sposób !!! 1 Gdzie wpisać podane komendy ? jest to bardzo proste wchodzimy w naszą grę cs głowne menu i za pomocą tego oto klawisza ~ otwieramy console ! 2 Teraz podam wlasnie komendy rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 cl_cmdbackup cl_rate 9999 net_graph 3( za pomocą tej komendy pojawią nam sie dane w prawym dolnym rogu związane z naszym transferem internetu ;d) hud_fastswitch 1 ( to jest bardzo przydatna komenda ,ponieważ za pomocą niej np gdy zmieniamy z m4 na deagla to nie musimynaciskac myszka po prostu zatwierdzać Poradnik głownie przygotowałem ze względu na konkurs ale i nie tylko by innym umilić grę w cs 1.6 dodam że korzystam z tych komend od początku mojego lamienia w cs ;d Pozdrawiam PaweleK. mam nadzieje ,ze wam sie spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dobre , przydatne ale ja polecam tagże te komendy : cl_updaterate 100gl_playermip 2gl_max_size 64gl_round_down 3fps_max 250cl_minmodels 1cl_corpsestay 1cl_updaterate 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Chłopcy, te komendy nic niedają innym bo wy np. macie neta 8gb a inni np. 2gb, jak taki co ma 2gb ustawi wasze komendy będzie mieć lagi w ch*j. Najlepiej pobrać program HL ToolZ i kierować się z instrukcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Fresh, nie pisz już nic, ok?Internet 8gb? CHCĘ TAKI!!! ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja Też ale mi te komendy nic nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ogolnie mam neta slabek 60 zl place i te komendy ustabilizowały mi fps i jakoś szybciej ta gra mi idzie AHA I NIE kopiuj ich tylko sam przepisz ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wszystko zależy od prędkości internetu. Ja np. mam UPC 60 mb i bez komend mi śmiga aż miło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w Temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi