Gość ersi Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Wiek: We wrześniu 15. Kontakt (GG/e-mail/steam): 43343240 / Rafal33211 Kiedy zaczynałeś grę w cs: Grę w cs zaczynałem jakieś 6 lat temu. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jestem u Was adminem na FFA. Kiedyś miałem UB team na innej sieci, która się rozpadła albo nadal jest, tylko pod inną nazwą. Ile masz wolnego czasu?: Średnia dnia 5-6h.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc kolegom z UBTeamu. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): (Testowałem): Fighter 7.2, SSWH, ESP, FullBright i inne. Pozdrawiam. @Fresh dlaczego brak ogaru? Rozwiń to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 NIE Wymagania Brak ogaru @ Spoko Obrażasz graczy. Nie ogarniasz posady admina serwera itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Na nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi