Tobiash. 20 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Nick:Tobiash.Wiek:16Doświadczenie:Nie potrafię siebie ocenić , ale raczej dobre . Dlaczego ty:Robię w miarę dobre prace . H@ się spodobało . Miałem tylko nadrobić aktywność i tak też zrobiłem , więc gdy spełniam wymagania powinniście mnie dlatego przyjąć .Twoje prace[5]: 1. Co najmniej 40 postów na forum. Obowiązkowo Jest2. Aktywność w dziale "Grafika" Obowiązkowo Jest . Robię zlecenia . 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Obowiązkowo Raczej jest .4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Obowiązkowo Jest .5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Wyjątki Jest .6. Brak warnów. Wyjątki Jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 TAK Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 "TAK". Aktywny w dziale 'Grafika'. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niech będzie Przyjęty. Siema SodzioJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi