FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 1. Serwer: Cs-Classic [COD 2K] 2. Nick: Fresh3. Imię: Przemo4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 600H 9. Opisać siebie: Miły, skromny, pomocy, ogarnięty itd. Miałem już admina na wielu serwerach Bla, bla, bla ...10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ nie ma tam za wiele adminów a ja ogarnę 11. Linki do reklam: Cały czas jak mogę to reklamuję sieć.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; To zależy co Aim - Demko i Ban perm | WH - SS i Ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Ban 5min, Ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie, i ban w zależności od nadużywania13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) OK~Mikrofon(nie wymagane aż tak) OK~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Tak, wiem nie ma. Ale myślę że ważniejsze jest by być jak ma się admina ~Ogar OK~Kultura OK~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu OK~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM OK~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) OK~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera OK~Reklamowanie Serwerów OK ~Składka (7,38 zł) Nie @ Tak dla wszystkich : Nie mam admina na ani jednym z serwerów cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 tak ogarnie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Neutral wymagania nie sa do konca spelnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Narazie na nie -brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na NIE -składka (serwer się sam nie utrzyma) -reklamy PS. Andre co to ma być Tak wymagania ?? jak nie spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 NIE. Nie ogarniesz stanowiska admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Skoro już ma admina, to czemu miał by nie ogarnąć? Mi odpowiada, wiek znajomość amx i ogólne doświadczenie. Można by przyjąć na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ogarniesz 2 serwery? Jeśli tak to masz ode mnie poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na Nie brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na TAK oagrnie adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wielkie NIE -Brak reklam. -Składka. -Nie umiałeś ogarnąć głupiego ,,mieszańca" przez tydzień i pytałeś się co wgrać na serwer. -Masz admina na jednym serwerze i prawie na nim nie grasz, siedzisz tylko na Forum. Ogromne, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jestem na nie. Brak reklam , brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Też na NIE -brak składki [ z czego serwer się utrzyma ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na tak ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 NIE - Nie zrobiłeś reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na NIE , postaraj sie o reklamy i o składke po czym złóż podanie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak dla wszystkich : Nie mam admina na ani jednym z serwerów cs-classic. Skoro nie masz admina, to czemu masz rangę "Admina" ?? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na nie -Nie wierzę w to że masz 21 lat, sądząc po twoim zachowaniu i ortografii. -Składka -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 Cs-Classic [ CoD 2k ] - [ STARTUJEMY ] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi