FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 1. Serwer: Cs-Classic [COD 2K] 2. Nick: Fresh3. Imię: Przemo4. Wiek: 21 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 600H 9. Opisać siebie: Miły, skromny, pomocy, ogarnięty itd. Miałem już admina na wielu serwerach Bla, bla, bla ...10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ nie ma tam za wiele adminów a ja ogarnę 11. Linki do reklam: Cały czas jak mogę to reklamuję sieć.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; To zależy co Aim - Demko i Ban perm | WH - SS i Ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, Ban 5min, Ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie, i ban w zależności od nadużywania13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) OK~Mikrofon(nie wymagane aż tak) OK~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Tak, wiem nie ma. Ale myślę że ważniejsze jest by być jak ma się admina ~Ogar OK~Kultura OK~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu OK~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM OK~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) OK~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera OK~Reklamowanie Serwerów OK ~Składka (7,38 zł) Nie @ Tak dla wszystkich : Nie mam admina na ani jednym z serwerów cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 tak ogarnie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Neutral wymagania nie sa do konca spelnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Narazie na nie -brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na NIE -składka (serwer się sam nie utrzyma) -reklamy PS. Andre co to ma być Tak wymagania ?? jak nie spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 NIE. Nie ogarniesz stanowiska admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Skoro już ma admina, to czemu miał by nie ogarnąć? Mi odpowiada, wiek znajomość amx i ogólne doświadczenie. Można by przyjąć na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ogarniesz 2 serwery? Jeśli tak to masz ode mnie poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na Nie brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na TAK oagrnie adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wielkie NIE -Brak reklam. -Składka. -Nie umiałeś ogarnąć głupiego ,,mieszańca" przez tydzień i pytałeś się co wgrać na serwer. -Masz admina na jednym serwerze i prawie na nim nie grasz, siedzisz tylko na Forum. Ogromne, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jestem na nie. Brak reklam , brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Też na NIE -brak składki [ z czego serwer się utrzyma ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na tak ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 NIE - Nie zrobiłeś reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 na NIE , postaraj sie o reklamy i o składke po czym złóż podanie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Tak dla wszystkich : Nie mam admina na ani jednym z serwerów cs-classic. Skoro nie masz admina, to czemu masz rangę "Admina" ?? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na nie -Nie wierzę w to że masz 21 lat, sądząc po twoim zachowaniu i ortografii. -Składka -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 5 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 Cs-Classic [ CoD 2k ] - [ STARTUJEMY ] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi