PawełeK. 53 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 witam Jakos zaciekawiło mnie kto jakie i ile ma rodzeństwa i czy mu z tym dobrze ,więc zaczne od siebie Mam siostrę 23 lata Anna ( nie mieszka już ze mną czyli sie wyprowadziła) brat 19 lat Patryk mieszka jescze w domu xd moj brat Filip ma 1 roczek mieszka w domu haha. i mam adoptowaną kuzynkę Jesica przez moich rodziców i jak sie z tym czuje? prosta odpowiedż ZAJEBIŚCIE A TY >>???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mam brata 20 lat ma na imie Wojtek jest duży podły i złośliwy ale czasami bardzo pomocny wciąż mieszka ze mną i rodzicami w domu Jak się z tym czuje? hmmmm Średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mam brata (10 lat) Źle mi z tym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mam brata 16 lat, nie czuję się z tym dobrze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Miałem brata, miał 17 lat. Brak mi jego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Mam siostrę 19 lat na imię ma Anna i jest zajebista ^.^. Wkurzać potrafi jak nikt, ale i tak się cieszę, że ją mam. Wyprowadziła się z miesiąc temu i ma zajebistą chate . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Mam Brata 20lat i siostre 17lat i jest mi z nimi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mam brata 15 letniego :C I jest z nim strasznie :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 hahha carly prawie jak bys miala mnie ja za 1 mis 16 XD NEXT wyrazy wspołczucia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mam brata 15 letniego. Czuję się z tym dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver :) 0 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mam 2 braci. Przemek (16 lat ) i Antoś (7 lat) I mam jeszcze siostrzyczkę Nazywa się Hania i ma 9 lat. Czuję się z nimi tak samo jak autor tego tematu !!! Zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 a ja mam 3,5 letnia siostrze i rocznego brata z bratem ok z siostra tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 hahah z Siostrą tragedia to tak samo jak ja z ta moja kuzynka w domu tragicznie tez jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadzia 0 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 mam siostrę, nienawidzę jej tak jak ona mnie, ale gdy czegoś od siebie potrzebujemy, wtedy bardzo się kochamy. he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mam Siostre 28 lat- juz ze mna nie przebywa pod jednym dachem Mam Brata 26 lata- także ze mna nie przebywa pod jednym dachem Mam Brata 24 lata- także juz go nie ma Mam Brata 22 lata- mieszka ze mna Mam Brata 19 lat- mieszka ze mna No i co najlepsze ja Nie narzekam na to, że tylu nas jest wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi