Gość ersi Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Prosiłbym o wyłączenie menu 'buy' na mapie awp_dust. Awp to awp @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ersi, podaj dokładny powód bug'a, co twoim zdaniem jest nie tak albo co ta z tą mapą jest? PS: Proszę abyś się rozpisał trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Chodzi mu o to, aby ludzie nie mogli kupować broni na awp_dust, bo niestety prawie wszyscy tak robią, a ta mapa jest za mała i ma w nazwie "awp", więc to oczywiste, że to only awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jestem za, aby zablokować kupowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak samo jak panowie wyżej za, bo co to za gra z np. AK na awp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem Za aby zablokować kupno broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Tylko albo ja mam sklerozę(CHYBA miałem plugin który działał podobnie) i nie potrafię znaleźć odpowiedniego pluginu, albo go nie ma.Podaj mi link do jakiegoś pluginu który działa podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jak się nie da zablokować to usuń tą mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi