Gość ersi Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Prosiłbym o wyłączenie menu 'buy' na mapie awp_dust. Awp to awp @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ersi, podaj dokładny powód bug'a, co twoim zdaniem jest nie tak albo co ta z tą mapą jest? PS: Proszę abyś się rozpisał trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Chodzi mu o to, aby ludzie nie mogli kupować broni na awp_dust, bo niestety prawie wszyscy tak robią, a ta mapa jest za mała i ma w nazwie "awp", więc to oczywiste, że to only awp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jestem za, aby zablokować kupowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tak samo jak panowie wyżej za, bo co to za gra z np. AK na awp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem Za aby zablokować kupno broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Tylko albo ja mam sklerozę(CHYBA miałem plugin który działał podobnie) i nie potrafię znaleźć odpowiedniego pluginu, albo go nie ma.Podaj mi link do jakiegoś pluginu który działa podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jak się nie da zablokować to usuń tą mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi