PawełeK. 53 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Typ Pracy: - takie jak na sygnaturkę Wymiary: - ja niewiem najlepiej zeby niebylo az takie duze ale takie w sam raz Render, Stock: - jakiś bokser czy cos jakis jont lub gajna itd. Napis/y: - PaweleK. i na dole napis WtF?!? Tematyka: - cos zwiąane z boksem lub jakąś Ganje Kolorystka: - jak ci pasuje Inne: - Bede bardzo wdzięczny Z gory Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę. To ode mnie. Mam nadzieję, że się podoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 oby dwa są zajebiste bardzo wam dziekuje lajk !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wykonane.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi