KamCio 0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 . Serwer: Cs Classic cod 2k 2. Nick: KamCio3. Imię: Kamil4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): może być7. Składka(Tak/Nie): może być8. Czas spędzony na forum: około 2godzin dziennie9. Opisać siebie: Mam na imie Kamil lubie grac w piłke i kocham ciężarówki a także gre w cs10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chce utrzymac porządek na serwerze od tak zwanych cheaterów a także umilic graczą gre 11. Linki do reklam: nadrobie12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; daje mu kicka -Nadużywa Kultury na serwerze; ban na 5 minut w celu ochłonięcia 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NonSteam PS BARDZO PROSZE ROZWARZYC MOJE PODANIE O ADMINA SERVERA Z GÓRY DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem na nie Napisz coś wiece na forum jak pierwszy post i do tego to jest podanie o admina ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na nie -Konto tylko dla podania -NonSteam -Co to ma znaczyc moze byc? WIELKIE NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jestem na nie. Nie widziałem Cię na serwerze, konto dla podania, składka obowiązkowa, a nie jakieś "może być". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie! Nie ogarniesz posady admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Na nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 NA nie -neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na Nie Nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na nie. Czemu? 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chce utrzymac porządek na serwerze od tak zwanych cheaterów a także umilic graczą gre Twoje umilanie, to nie dawanie graczom grać, potrafisz zabijać tylko z rakietki, a jak się ciebie zabije to zaraz leci coś takiego : "kurwa szmato jebana ofnij to pierdolony chuju" " samos ty pało jebana" "pierdol się" " jebany noob" Tak wygląda twoja gra na serwerze! Również daję sobie rękę uciąć, że nie masz nawet 15 lat skończonych. Jeszcze raz wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem na nie. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jestem na NIE -brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 Cs-Classic [ CoD 2k ] - [ STARTUJEMY ] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi