Carly 53 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Redaktor - Carly Bohater - SWAG Na początek przedstaw się . Powiedz ile masz lat,jak się nazywasz i gdzie mieszkaszNazywam sie Dawid Matyjasik, mam 14 lat pochodze z Japonii i mieszkam w centrum Tokio Ciekawe Do jakiej szkoły uczęszczasz ?Tokyo-to Toritsu Kokusai Koko Japonśkie gimnazjum kolo galerii fujiwara Masz może jakieś plany na przyszłość ?Hmmm.., jak mam mówić prawdę to na razie nie Jeszcze wszystko przed tobą . Masz jakieś hobby?Nie zbyt, jestem typem leniwca Moim zdaniem to też hobby A może masz rodzeństwo?Mam trzy siostry i jednego brata, ale mieszkam tylko z siostra a do polski przyjechałem na wakacje Możesz nam powiedzieć jak się nazywają ? Najstarsza siostra ma na imie Atsuko, mlodsza siostra lecz starsza ode mnie ma na imie Kamila a najmłodsza ma na imie Ewelina a moj jedyny i kochany brat ma na imie Adrian Mój brat też ma na imię Adrian A możesz nam zdradzić dlaczego taki kochany ?Bo to mój jedyny braciszek <3Na pewno jest wspaniały . Masz jakieś marzenia ? Ale wiesz takim bardzo skrytym jest aby ożenić się z moja dziewczyna Ochiyo i spędzić z nią jak najwięcej czasu Twój ulubiony kolor?Niebieski, ale tez lubię ******** kolor ale to już tak miedzy nami Teraz przejdźmy do CS'a . Jak zacząłeś grać i kiedy ?Zaczynałem na serwerach typu CoDMoD i moim pierwszym serwerem był Stary CoDMod cs-classic.pl 45KLv, w cs'a gram już prawie rok W ogóle nie grałeś na botach?Szczerze? Nigdy Masz ulubioną mapkę ?Oczywiście ale nie wiem czy jesteś godna ją poznać Może ... Sam oceń No wiesz jak dasz mi swego Fb już po wywiadzie to ci powiem Chcesz kogoś na koniec pozdrowić?A mam wybór? xDTo Ty jesteś bohaterem wywiadu A Ciebie prowadząca laskoWiadome że chcę, Bardzo chciałbym Pozdrowić ciebie za mile spędzony czas przy wywiadzie , Lakiego z którym siedzę 24H/7 na Ts3 Rybaka Aka Lowce, PLNY lale która chciała moje nagie zdjęcie Karolka którego każdy zna i można tak to nazwać kocha <3, Blipa^ mojego głównego prowadzącego w życiu prywatnym (non comend) i w ogóle całego ZombieMod`a! oraz inne serwery i innych graczy, WBIJAC NA ZM! Kocham cie Carly Dziękuję za poświęcony czas,pozdrów od nas swoją dziewczynę Chcesz możesz ją sama dzisiaj pozdrowić na skejpaju bo nie długo będę z nią gadał, ja tez dziękuję KOCHAM WAS! Spodobało się ? Lajkuj i komentuj 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 I LoVE CARLY! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Oryginalny wywiad Dzięki za pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Fajne masz like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Byłby lajk ale brak pozdro dla mnie Więc niema lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 ch***owy bo ze SWAG'iem nie ma lajka. "Blipa^ mojego głównego prowadzącego w życiu prywatnym (non comend)" - 'łatafak' o cb ? ja o czymś nie wiem ? ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mało pytań, ale tak to spoko. Nie dam like, bo nie ma pozdro dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Kto nie da tej pani LIKE ten z POLICJI!, Madzia wybacz no :cWywiad mi sie podoba bo byl ze mna :DD gdybym mogl dalbym ci like poraz 2gi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie ma pozdro nie ma lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No ale żeby mnie nie pozdrowić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 wywiad fajny ale nie dlamnie pozdrowien Pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No, no fajny wywiad. Carly jeśli masz ochotę to możesz zrobić wywiad również ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Fajne Like ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Karolinko super wywiad Łapaj lajka Swagowi nie dam bo mnie nie pozdrowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Moze byc wywiadzik nawet fajne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Super wywiad, łapaj lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Koniec spamu //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi