D3M0TYW4T0R 6 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 1. Serwer: Deadrun 2. Nick: D3M0TYW4T0R3. Imię: Krzysztof4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK SMS8. Czas spędzony na forum: kilka dni ale na serwie gram dość długo (znam prawie wszystkich graczy ) 9. Opisać siebie: Miły pomocny Kulturalny lubiany10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Po gdy niema adminów są gracze którzy kopiują mc grzesio i trolluję graczy puszczają coś na mikro,drą się itp.11. Linki do reklam: .http://cs-bluesky.cb...c876ff1146a1011 2.http://pochylnia.pl/...-siec-serwerow/3.http://planeta-skill...-serwerow--15384.http://www.cs-zjedno...e452ffc9c6964b65.http://cs-maxskills....psza-sie�-serwer�w- 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jeśli sh to ban permanentny tak samo aim jeśli jest gracz podejrzany to robię demo lub screeny. -Gdy ktoś nadużywa micro; dam Ostrzeżenie w postaci kicku jak to nie zadziała dam bana 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; kick/ban 30 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 na TAK -AMX -Miły -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja jestem na tak tylko dorób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dorobiłeś reklamy więc TAK.. -dużo grasz na serwie -ogarniesz Ps. Co ma NS do DR .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie Brak reklam Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na Tak . -AMX -Miły -Wiek to wymaganie ale w tym momencie dla mnie nie gra roli ponieważ cie znam -NonSteam ? No ale na Deathrunie aż tak sie nie liczy . Ja również mam tą platformę . Powodzenia ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na TAK ! a dlaczego ? to proste , ogarnia , jest miły , pomocny i ma kulturę . Zawsze gdy ja wbijam na serwer to on zawsze jest , ogarnie serwa , ma te 14 lat to co ? Dziś sie dowiedziałem że ma 14 lat ;o bo ma taki głos jak by miał conajmniej z 19-20 ! Po co wam osoba co ma 16 lat a nie ogarnia amx jak tu macie 14 Latka co ogarnia ... Dlatego ja jestem na TAK ! aa reklamy powinien zaraz wstawić bo z nim pisałem . Pozdrawiam : ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na tak - co z tego ze ma 14 lat .. Nieraz młodszy jest mądrzejszy od starszego !!! -amx ogarnia -składka jest ! -na servie jak gram jest często ) Wielkie Tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie -wiek - NS + warn za spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 tak moze nie spelni wszystkich wymagan ale admin na dr sie przyda tylko nadrob aktywnosc na forum i niema problemu i nie wypowiadaj sie w podaniu swoim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 na Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dałbym szansę i jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkCookPL 2 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Na Tak . -AMX -Miły -Pomocny -Da Rade Ogarnąć Te Pieprzone Dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi