Kulfide! 5 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Sorry wielkie ale muszę zrezygnować z admina . Mam własne prywatne życie . Przerzuciłem się również na FFA/4FUN , a na serwer wchodzę jedynie na ok. 30min z rana lub na wieczór . Wiele osób się także żali , że nie ogarniam ? Nie wiem , to ich opinia . Na prawdę przepraszam . Yo ! P.S Moge zaufanej osobie oddac admina ? Prosze o info MagiKa na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Narka ; / 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie ten dział ^^ Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi