Truskawkowy 52 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nick :TruskawkowyData Zdarzenia :kilka dni temuOsoba/y na które chcesz złożyć skargę : Nie mam pojęcia, ktoś z rangą powyzej moderatoraOpis Sytuacji : Nie wiem za co dostałem blokade na pw, sb itp.Dowód : nie moge nic pisac. moze ktos mi wytłumaczy dla czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Masz blokadę na SB i blokadę na PW, nic innego nie zauważyłem Blokadę na PW ściągnąłem, a blokady na SB nie ściągnę.(reklamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi