Truskawkowy 52 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nick :TruskawkowyData Zdarzenia :kilka dni temuOsoba/y na które chcesz złożyć skargę : Nie mam pojęcia, ktoś z rangą powyzej moderatoraOpis Sytuacji : Nie wiem za co dostałem blokade na pw, sb itp.Dowód : nie moge nic pisac. moze ktos mi wytłumaczy dla czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Masz blokadę na SB i blokadę na PW, nic innego nie zauważyłem Blokadę na PW ściągnąłem, a blokady na SB nie ściągnę.(reklamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi