OstryKill 0 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 1. Serwer: [Cod Mod] [350lvl] 2. Nick:OstryKill3. Imię: Karol4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 8/96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak , przelewem.8. Czas spędzony na forum: na forum długo nie siedzę , ale mogę to nadrobic ^^9. Opisać siebie: Jestem Karol ma 19lat , pochodzę z Podkarpacia lubię spędać czas ze znajomymi na dworze jak i na graniu w Cs'ka . Jestem Kulturalną osobą oraz graczem :] Byłem Juz adminem 4x i żaden server na tym nie ucierpial wręcz odwrotnie . 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Myślę , że przyda się dośw. admin aby pilnował pożądku na serverze i nie pozwalał cziterom utrudniać gry graczom na serverze.11. Linki do reklam: w tej chwili niemam zadnego linku , ale juz mam kilka For na których zareklamuje Nasz/Wasz server/12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Gdy będą to wspomagacze typu - aimbot , sh Ban Prementalny a jak będzie używał wh to ss ;] i niech sam sie tłumaczy na forum. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie gracza , a jak mnie zlekceważy to ban od 5minut do 15min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/Ostrzeżenie , gdy to nie poskutkuje ban 30minut do 1godz.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam Coś od siebie : Nie robię tego dla siebie , żeby być adminem dla beki.. robię to wszystko dla graczy , aby jak najlepiej im się grało na serverze i żeby żaden CZITER/Cheate'r nie przeszkodził im w graniu... Postaram się być jak najlepszym i najbardziej pomocnym ADMINEM na serverze , oczywiście gdybyście mnie przyjeli ale to pozostawiam do waszej decyzji. Fakt nie spełniam kilku wymagań ale postaram się je nadrobić . Pozdrawiam wszystkich [Graczy] Cod'a Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 1. Konto do podania 2. BRAK REKLAM 3. Na serwerze osobiscie cie jeszcze chyba nie widzialem =====> N E I N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 NIE - Konto tylko i wyłącznie dla podania [1 post] - Brak reklam - Nigdy na codzie nie widziałem a gram często P.S Nawet w GameTracker cię nie ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 toc stary ja cie na serwerze nie widzialem LOL NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 pograj, poudzielaj się... cierpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie.-Reklamy-1 Post-Przegrane 30 h a skoro cie nie widzialem to na 100% nie masz .-Znajomosc amxx kolejna osoba ktora sie wywysza a tak na prawde nie wie o co chodzi tylko pisze zeby zachecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 NIEnie spelniasz wymagan pierwszy raz widze Twoj nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wymagania , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na Okres Próbny myśle ,że ogarnie dajmy mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie. Pierwszy raz gościa widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 na NIE -neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 na nie -konto specjalnie dla admina -na serwie widzialem Cie moze raz czy 2 -mala aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na NIE -nie spelniasz wymagan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: REKLAM BRAKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi