OstryKill 0 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 1. Serwer: [Cod Mod] [350lvl] 2. Nick:OstryKill3. Imię: Karol4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 8/96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak , przelewem.8. Czas spędzony na forum: na forum długo nie siedzę , ale mogę to nadrobic ^^9. Opisać siebie: Jestem Karol ma 19lat , pochodzę z Podkarpacia lubię spędać czas ze znajomymi na dworze jak i na graniu w Cs'ka . Jestem Kulturalną osobą oraz graczem :] Byłem Juz adminem 4x i żaden server na tym nie ucierpial wręcz odwrotnie . 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Myślę , że przyda się dośw. admin aby pilnował pożądku na serverze i nie pozwalał cziterom utrudniać gry graczom na serverze.11. Linki do reklam: w tej chwili niemam zadnego linku , ale juz mam kilka For na których zareklamuje Nasz/Wasz server/12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Gdy będą to wspomagacze typu - aimbot , sh Ban Prementalny a jak będzie używał wh to ss ;] i niech sam sie tłumaczy na forum. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie gracza , a jak mnie zlekceważy to ban od 5minut do 15min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/Ostrzeżenie , gdy to nie poskutkuje ban 30minut do 1godz.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam Coś od siebie : Nie robię tego dla siebie , żeby być adminem dla beki.. robię to wszystko dla graczy , aby jak najlepiej im się grało na serverze i żeby żaden CZITER/Cheate'r nie przeszkodził im w graniu... Postaram się być jak najlepszym i najbardziej pomocnym ADMINEM na serverze , oczywiście gdybyście mnie przyjeli ale to pozostawiam do waszej decyzji. Fakt nie spełniam kilku wymagań ale postaram się je nadrobić . Pozdrawiam wszystkich [Graczy] Cod'a Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 1. Konto do podania 2. BRAK REKLAM 3. Na serwerze osobiscie cie jeszcze chyba nie widzialem =====> N E I N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 NIE - Konto tylko i wyłącznie dla podania [1 post] - Brak reklam - Nigdy na codzie nie widziałem a gram często P.S Nawet w GameTracker cię nie ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 toc stary ja cie na serwerze nie widzialem LOL NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 pograj, poudzielaj się... cierpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyuubi 4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie.-Reklamy-1 Post-Przegrane 30 h a skoro cie nie widzialem to na 100% nie masz .-Znajomosc amxx kolejna osoba ktora sie wywysza a tak na prawde nie wie o co chodzi tylko pisze zeby zachecic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 NIEnie spelniasz wymagan pierwszy raz widze Twoj nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wymagania , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Na Okres Próbny myśle ,że ogarnie dajmy mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie. Pierwszy raz gościa widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 na NIE -neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 na nie -konto specjalnie dla admina -na serwie widzialem Cie moze raz czy 2 -mala aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jestem na NIE -nie spelniasz wymagan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: REKLAM BRAKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi