FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nick : FreshFreshFreshData Zdarzenia : piątek, 05 lip 13Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : NextOpis Sytuacji : Dostałem warna od Next'a za "niby" kłótnie na SB. Cziter na SB napisał obraźliwe słowa w stronę serwerowni Cs-Classic i też pisał jakiego czita ściągnąć by na SS nie było widać WH. Dziku może to potwierdzić bo wtedy też pisał na SB do tego czitera. Proszę o ściągnięcie mi warna. Dowód : http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members&module=profile§ion=warnings&member=2490&from_app=members Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Oczywiscie ja to potwierdzam co napisal Fresh.A czy powinienes miec warna czy nie to juz nie podlega mojej ocenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niech będzieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi