Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 1.Twój Nick: Rispekt 2.Nick admina/gracza który zawinił: enq 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19;05 8.lipca.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie 6.Opis sytuacji; wchodze na serwa gram sobie ktos zabil mne z respa i cos tam powiedzialem i enq zaczol sobie jaj robi powiedzialem mu pare slow zaczol mnie tak samo obrażać wiec pocisnolem go i dostalem bana na 1dzien to mnie bardzo nie zbawi ale ona na admina sie nie NADAJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 przepraszam bardzo ja Ciebie nie wyzywalem drażniłem sie z Toba dla jaj nawet sie śmiałem a że ty mnie zaczołeś wyzywac to juz nie moja wina jeszcze mowisz ze nie bd grac tu na serwie bo serwer jest zjeb.... a po tym jak Cie zbanowalem zwyzywales mnie od "cipy" to tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 przepraszam bardzo ja Ciebie nie wyzywalem drażniłem sie z Toba dla jaj nawet sie śmiałem a że ty mnie zaczołeś wyzywac to juz nie moja wina jeszcze mowisz ze nie bd grac tu na serwie bo serwer jest zjeb.... a po tym jak Cie zbanowalem zwyzywales mnie od "cipy" to tyle ode mnie Potwierdzam sam powiedział że serwer zjeban* i w nowym sezonie nie będzie tu grał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 poweidzialem tak a co zabroni mi ktos?? a ty enq nie nadajesz SIE NA ADMINA nie ogarniasz ani nic bany leca a powodow nie ma jestes Smieszny i nieogarniety nic dodac nic ujac poprostu tu admina dostane kto popadnie 15letnie dzieci maja admina to zalosne z serwa sie dzieciarnia robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 nie ogarniam bo co ? bo ty tak mowisz ? bany nigdy nie lecaa bez powodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ahah u ciebie leca i toche ludzi wie ze z ciebie gown* a nie admin nastepne dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 nie no skoro taka jest prawda to tak byc k.... nie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Admin powinien miec 17+ a nie po 15lat dzieciarnia lata z adminami to nie przedszkole zeby dzieci adma mialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 nie mam 15 lat tylko 16 ^^ ale to taki maly szczegół to znajdz mi kogos kto mi powie zee nie slusznie kogos banuje czy ccos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 oj jest paru ludzi sam widzialem ze dostawali bany bez wpisanego powodu i tak jak napsialem NIE NADAJESZ SIE NA ADMINA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Może dzieci drogie skończyli byście spamić i dali byście się wypowiedzieć komuś kto był przy tym albo chociaż H@ aby się wypowiedział i inni admini, bo to nie jest SB aby sobie pogaduszki urządzać i posty nabijać za denne posty. Co do tego że admini poniżej tych 15/16 lat ma racje, bo sam już o tym pisałem niedawno, bo inaczej to będzie serwerownia którą obejmuje dzieciarnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 dobrze ja nie nabijam postow bo nie o to tu chodzi ja czekam na odpowiedz kogos wyższego ale rispek zobacz sobie amx i znajdz mi ban bez powodu tyle juz ode mnie , narazie ide spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Niech ogarna tych 15latkow z adminami i zrobia 17+ a nie dzieci 15lat latja z adminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Niech ogarna tych 15latkow z adminami i zrobia 17+ a nie dzieci 15lat latja z adminami Ban słuszny. Sam zacząłeś mówić różne bzdury o sieci a teraz na dodatek mówisz ze administracja to dzieci i powinna być +17. A czemu akurat +17 bo może uważasz siebie za dobrego admina i masz 17 lat, więc pomyślałeś że siebie najlepiej reprezentować i zrobić siebie poważną osobę. Uwierz mi nikt cię tutaj nie trzyma, chcesz mieć starszą, "ogarniętą" administracja a tutaj tego nie znalazłeś w co wątpię bo nie przyjmujemy byle kogo do TEAMU, to już nie nasz problem ty masz swoje "widzi mi się". Następnym razem nie pierdo* farmazonów na temat sieci, tylko wyjdź szukać innej bo my nie mamy ochoty słuchać takich pierdół. // Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi