Skocz do zawartości

Skarga enq

Rispekt

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Rispekt

2.Nick admina/gracza który zawinił: enq
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 19;05  8.lipca.2013
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie

6.Opis sytuacji; wchodze na serwa gram sobie ktos zabil mne z respa i cos tam powiedzialem i enq zaczol sobie jaj robi powiedzialem mu pare slow zaczol mnie tak samo obrażać wiec pocisnolem go i dostalem bana na 1dzien to mnie bardzo nie zbawi ale ona na admina sie nie NADAJE!!!

przepraszam bardzo ja Ciebie nie wyzywalem drażniłem sie z Toba dla jaj nawet sie śmiałem ;) a że ty mnie zaczołeś wyzywac to juz nie moja wina jeszcze mowisz ze nie bd grac tu na serwie bo serwer jest zjeb.... a po tym jak Cie zbanowalem zwyzywales mnie od "cipy" to tyle ode mnie :)

przepraszam bardzo ja Ciebie nie wyzywalem drażniłem sie z Toba dla jaj nawet sie śmiałem ;) a że ty mnie zaczołeś wyzywac to juz nie moja wina jeszcze mowisz ze nie bd grac tu na serwie bo serwer jest zjeb.... a po tym jak Cie zbanowalem zwyzywales mnie od "cipy" to tyle ode mnie :)

Potwierdzam sam powiedział że serwer zjeban* i w nowym sezonie nie będzie tu grał.

• Like 1

poweidzialem tak a co zabroni mi ktos?? a ty enq nie nadajesz SIE NA ADMINA nie ogarniasz ani nic bany leca a powodow nie ma jestes Smieszny i nieogarniety nic dodac nic ujac poprostu tu admina dostane kto popadnie 15letnie dzieci maja admina to zalosne z serwa sie dzieciarnia robi

nie mam 15 lat tylko 16 ^^ ale to taki maly szczegół to znajdz mi kogos kto mi powie zee nie slusznie kogos banuje czy ccos ;)

Może dzieci drogie skończyli byście spamić i dali byście się wypowiedzieć komuś kto był przy tym albo chociaż H@ aby się wypowiedział i inni admini, bo to nie jest SB aby sobie pogaduszki urządzać i posty nabijać  za denne posty.

Co do tego że admini poniżej tych 15/16 lat ma racje, bo sam już o tym pisałem niedawno, bo inaczej to będzie serwerownia którą obejmuje dzieciarnia...

dobrze :) ja nie nabijam postow bo nie o to tu chodzi ja czekam na odpowiedz kogos wyższego ale rispek zobacz sobie amx i znajdz mi ban bez powodu tyle juz ode mnie , narazie :) ide spac

Niech ogarna tych 15latkow z adminami i zrobia 17+ a nie dzieci 15lat latja z adminami

Ban słuszny.

Sam zacząłeś mówić różne bzdury o sieci a teraz na dodatek mówisz ze administracja to dzieci i powinna być +17.

A czemu akurat +17 bo może uważasz siebie za dobrego admina i masz 17 lat, więc pomyślałeś że siebie najlepiej reprezentować i zrobić siebie poważną osobę.

Uwierz mi nikt cię tutaj nie trzyma, chcesz mieć starszą, "ogarniętą" administracja a tutaj tego nie znalazłeś w co wątpię bo nie przyjmujemy byle kogo do TEAMU, to już nie nasz problem ty masz swoje "widzi mi się".

Następnym razem nie pierdo* farmazonów na temat sieci, tylko wyjdź szukać innej bo my nie mamy ochoty słuchać takich pierdół.

// Zamykam

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl CodSkargi" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności