KiBoL 44 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 3. Poradnik: Jak łatwo i szybkoo spolszczyć cs'a: 1. Pobieramy instalke: http://www.speedyshare.com/NgUHr/Spolszczenie-do-cs-1.6.exe 2. Odpalamy ją. 3. Zaczynamy instalacje. 4. Aby dobrze działało spolszczenie należy zainstalować w folderze D/:gry/cs/cstrike bądź cstrike_polish ( Ty wybierasz ten dysk gdzie znajduję się gra, dalej jest tak samo. ) 5. Kończymy instalacje. Cieszymy się spolszczonym cs'em!!! Szybko łatwo i tanio ;P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Szybko ? .. nie sądzę | 1.Link do instalki nie działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sory, wrzuce jeszcze raz i będzie git. Już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Działa masz lajkaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jak dla mnie nic trudnego, każdy chyba by potrafił to zrobić. Szału nie ma dupy nie urywa Mi angielski CS wystarczy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jeżeli ktoś bardzo chce j. polski, to poradnik przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Poradnik Przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Link nie dziala ;p [ przynajmniej mi ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 przydatne dla tych ktorzy graja 1 raz w cs:)dla mnie wiem co to znaczy find serwers itd:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ja wolę angielską wersję zawsze jakaś nauka języka jest Polski język przydatny dla młodszych ale i tak mamy do wyboru tylko hm.. 4 opcje? New, Find servers, options ;D no i quit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Link do pobrania został zmieniony. / Nie wiem czemu co jakiś czas wywala to co wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Bo nie masz konta prem. Nic dziwnego (*_*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi