Waryjat 42 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:10908034 E-Mail:[email protected] Steam:tajpan166Kiedy zaczynałeś grę w cs:7 lat temu na ns, a na steam jadę od 2k6Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Sędzia główny na AntyCheat.pl, kilka swoich serverów oraz kilka razy unban team na innych forach.Ile masz wolnego czasu?:6h w zależności od tego czy gdzieś nie wyjedzam.Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Bo jest mało osób na tym forum które znają się na rozpoznawania czitów itp itd, zresztą wiele osób mnie chwali za to co robię więc pomyślałem że skoro jestem w tym dobry mogę wam pomóc. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Aimbot (pixe AB -Czyli aim bot który celuje tylko w dany pixel, na dobrych ustawieniach trudny do wykrycia Engine AB - Aim który celuje w wektory, ten aim jest łatwo wykrywalny) WallHack ( ESP jest łatwy do przerobienia dlatego trzeba się dobrze przyglądać pixelom które są woku postaci ponieważ ss może być przerobiony a czas i wartość ss mogą być takie same) SpeedHack to chyba każdy wie co to jest Wymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania, ponieważ od ostatniego złożenia mojego podania staram się poprawić obecność i udzielanie się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie -mało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 "TAK" Zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 nie nie widać cię na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jestem na TAK -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Prosisz o pozytywne rozpatrzenie podania ? Nie jest to trochę ... No nie wiem .... Żałosne ? Na Nie popraw obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Neutral w strone nie sam mi napisales w podaniu ze mam za mala aktywnosc na forum zdaje mi sie dlatego bo ty chciales zlozyc ale to nie na tym po jestes 1 mies dluzej o demnie( a ja mam wieksza aktywnosc ledwo wyluskales 50 h sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Na nie.. -popraw aktywność na forum i złóż podanie..;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Gdyby nie to , że napisałeś Od ostatniego złożenia byłbym na tak , ale od ostatniego złożenia nie widywałem Cię zbyt często Na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPieniazek 1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Badz wiecej na forum to bede na TAK, narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 na Tak Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Popraw aktywność. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 na nie -mała aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 na Nie -mała aktywnośc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jestem na tak waryjat to jest wariat odpalencu ty -Ogarnie -Byly Szef AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Na nie słaba aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi