trM. 7 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Siema. Piszę do was z szczerością mam na imię Kuba i na serio mam 14lat w grudniu 15. Niewiem czy to mi zaszkodzi ale chciałbym żebyście wiedzieli.... Nie mam mutacji .. ;[ Wiem, że już admina nie będę miał ale trudno chociaż wiecie już że kłamałem Sorka... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 + dla Ciebie , szczerosc to podstawa :thumbsup: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 O proszę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie ładnie tak kłamać :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Czemu kłamałeś? Mogłeś od razu napisać prawdę, a tak to widzisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie ladnie xD ale co do admina , zly nie jestes póki co jak dla mnie nie ma powodu zebys go dalej nie mial. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 i tak wielki + za szczerość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 + za szczerość i na miejscu -_- nie odbierałbym ci admina bo dość ogarnięty jesteś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jesteś bardzo szczery i odważny, to że kłamałeś to nie jest podstawą aby ci odebrać admina gdyż wydajesz mi się bardzo ogarniętym typkiem i długo siedzisz na serwerze a admini są potrzebni DLA MNIE JESTEŚ WZOREM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 szczerość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: :DJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Ogólne " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi