Cobra 1 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Twój nick: CoBrA Nick podejrzanego: ZabawnY i EQuit IP podejrzanego: nieznane Data (dzień, gg:mm) zajścia: 10 lipca 22:40 Twoje demo: http://www24.zippyshare.com/v/48320941/file.html Rodzaj czita: wh zabawnego i aim EQuit Czasy podejrzanych akcji: około 22:40 IP /Nazwa serwera: COD 350 przed ostatnia akcja ewidentnie wskazuje na wh zabawnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 na EQuit mam tez demko jak by nie wystarczylo a jesli przyczpic sie do zabawnego moze 2 akcje podejrzane ale powiem tyle komandos ma troszeczke zmniejszony rozrzut ale popatrzcie NO recoil w ch.. ma prawie 0 rozrzutu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 teraz gralem 1 na 1 zabawnym to cisnal ostro na wh, nie kryl sie nawet... zero kompletne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Opisuję orginalne demko z hltv Więc zaczynam od zabawnego!! Minuty 6:53-6:55 -- Aim, celuje po modelu /b+ 7:22-7.25 -- Celuje po modelu, aim(przeskok czy też szejk z postaci na inną postać) /b+ 9.09-9.29 -- Znów celuje po modelu widać przeskoki i szejki /b+ 9.52-9.56 -- Aim widać jak celownik się trzęsie + wh /b+ Sprawa z Zabawnym jest ewidentnie skończona nie opłaca mi się dalej go opisywać. Gracz powinien zostać zbanowany. Teraz opisuję gracza EQuit Minuty. 16.18 Do końca dema z hltv widać jak się kręci co oznacza to że ma aima A tutaj link do orginalnego demka z HLTV --- http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1307102209-de_eldorado-1373486940-1373488440.zip Dziękuję tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wszystko kłamastwa !!! normalnie sobie gram a co do wh to nie mam i jeszcze aim , celownik sie trzesie bo taka klasa , wejdz do gry i sprawdz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Człowieku pracowałem jako sędzia na ac i wiem jak odróżnić klasę z cod od szejków, aima Zresztą są przeskoki na 1/4 widać jak przeskakuje z bani na banie i to wh ... 6:53-6:55 -- Aim, celuje po modelu /b+ ta akcja jest najlepszym dowodem że masz wh I przestać robić z nas idiotów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: GRACZ ZOSTAŁ JUŻ ZBANOWANY NA SERWERZEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → [NS]Zgłoszenia" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi