Andre 459 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wiek:14Kontakt (GG/e-mail/steam):GG 32531925Kiedy zaczynałeś grę w cs:1,5 roku temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:DobreIle masz wolnego czasu?:Bardzo dużo6/7hDlaczego starasz się o to stanowisko?:Ponieważ osoby z UBTeam nie zawsze mają czas a dużo ludzi prosi o UB a ja chciałbym temu zaradzic:)Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):CD Hack 7.1 BadBoyWymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Nie ma - Minimum 2 miesiące na forum Jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Przykro mi, ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Szczerze mówiąc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jestem Na Tak Wymagania Spełnione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Szerze TAK Wymagania Ogrnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carly 53 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Czemu cały czas piszecie szczerze ? Na Tak -Wymagania -Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Dobre A może byś napisał gdzie ? Nie przekonałeś mnie . NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: DALEJ NA NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi