Skocz do zawartości

Problem ... czyżbym przeszkadzał adminom?

Dondawidek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam mały problem. Dostałem bana, że mam wstawić screnn'y na forum.

([AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Kamikaze[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 37.128.0.105 '[AMXBans] =======================================

)

Tylko że jakoś nie mam zrobionych screenów...

Nie wiem czy admin zrobił to specjalnie czy nie, ale taka jest prawda. Miałem już wcześniej robione screnn'y i pisało w lewy dolny rogu "orientuje się" i troszkę mi spowalnił cs. Tym razem dostałem bezpośrednio bana i żadnych screenów nie mam zrobionych... Widocznie adminowi tak się spieszyło żeby przerwać moją dobrą passę i nie zdążył ich zrobić, ale bana permamentnego dostałem. Zostałem zbanowany (12.07.2013) około 00.20. Jakieś 5 min. przed czasem bana zmieniła się mapka i na tej nowej co się pojawiła(fy_snow_few - jakoś tak) miałem rewalacyjne staty (grałem generałem i miałem sekret boga) i najwidoczniej to przeszkadzało adminowi, gdyż nie mógł grać. Nie wiem, nawet od kogo dostałem tego bana, ponieważ nie znam wszystkich adminów na cod modzie. Chciałbym jak najszybciej wyjaśnić tą sprawe i z powrotem grać na serwerze.

Radze poszukaj dobrze tych ss bo nikt ci nie da ub chyba ze admin wyjasni to 

cstrike i tam czy tam vavle w sumie na innej serwerowni mialem to samo i wina admina ale on wszystkim tak robil

powiem tak oliwa zawsze sprawiedliwa XD! jak nie czitwoales to powinno byc ub .

ssy dostałeś na 100% ponieważ dostałeś je od h@ który siedział ze mną na ts'ie a ban jest dawany z automatu po ss'ach więc nie musisz już się starać ściemniać. panu dziękujemy chyba że wstawisz oryginalne ssy które zostały ci zrobione.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl CodDyskusje" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności