Dragon 0 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Moj nick : Dragon Konsola:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin BartoszOsw. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : riddi [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-pogranicze.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1360865659 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.176.102.11 ' [AMXBans] ======================================== Serwer Zombie pluge . Niewiem co się dzieje mapa sie zmieniła i wyskoczyło mi ze mam bana a ja przecież mam nick Dragon nie jakiś riddi ...Kurcze długo tu gram i nie chce juz przestać...Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Po paru minutach normalnie mogę już wejść ..Przepraszam was za Fatygę i proszęę o Zamknięcie postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi