SkalnyPatataj 100 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Przepraszam, że pisze to tutaj ale decydowałem, że ten dział będzie najlepszy... Przeglądałem AMXBans z serwera Zombie Mod i zauważyłem Bana z powodem "wypierdalaj", czy ten admin, który dał tego oto bana mógłby wyjaśnić powód z jakiego dał takiego a nie innego bana ? Wiem, że to nie ja powinienem sie tym zajmowac, ale troche dziwna sytuacja... Link do szczegółowego bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieOgólne" do "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaDyskusje". Czekam na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 To ja. Koleś biegał na aimie, sh. Wiem za ostro, ale po tej nowej reklamie 1/2 graczy na serwerze jest odpalona (szlak trafia :/) . Prosze o łagodny wymiar kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ersi jaki ty jesteś odważny i skromny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 to cięzko napisac wypier*alaj/Aim lub /Czitujesz a nie samo *********,,, http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=543 -- kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ban ma być zrozumiały dla osoby która go dostaje a ktoś latający na sh wie za co dostał bana więc nie wiem o co spina. ersi jest dobrym adminem więc na pewno nie kwalifikuje się do odebrania (max. ostrzeżenie słowne) a tak btw. to nie bany z zm tylko z ffa a amxbans jest wspólny na wszystkie serwery. Główną decyzje pozostawiam -_ - / Blaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Po rozmowie z h@ zostało ustalone że następnym razem wyciągdziemy surowsze konsekwencje, tym razem upomnienie słowneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi