Skocz do zawartości

Sprawa

SkalnyPatataj

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, że pisze to tutaj ale decydowałem, że ten dział będzie najlepszy...

Przeglądałem AMXBans z serwera Zombie Mod i zauważyłem Bana z powodem "wypierdalaj", czy ten admin, który dał tego oto bana mógłby wyjaśnić powód z jakiego dał takiego a nie innego bana ?

Wiem, że to nie ja powinienem sie tym zajmowac, ale troche dziwna sytuacja...

Link do szczegółowego bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=537

• Właściciel

Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.plZombieOgólne" do "Serwery Cs-Classic#2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.plFFaDyskusje".

Czekam na admina

To ja. Koleś biegał na aimie, sh. Wiem za ostro, ale po tej nowej reklamie 1/2 graczy na serwerze jest odpalona (szlak trafia :/) . Prosze o łagodny wymiar kary.

ban ma być zrozumiały dla osoby która go dostaje a ktoś latający na sh wie za co dostał bana więc nie wiem o co spina. ersi jest dobrym adminem więc na pewno nie kwalifikuje się do odebrania (max. ostrzeżenie słowne) a tak btw. to nie bany z zm tylko z ffa a amxbans jest wspólny na wszystkie serwery.

Główną decyzje pozostawiam -_ - / Blaze

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Po rozmowie z h@ zostało ustalone że następnym razem wyciągdziemy surowsze konsekwencje, tym razem upomnienie słowneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.plFFaDyskusje" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności