PawełeK. 53 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fqhd-fL28Cw najlepszy tekst a tak sie sklada ze ja tez mam admina no ja leze hahahah -_- hahahaha FILMIK Z KANALU Paweł cs classic no NEXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 haha nieźle "to pokażesz? nie będę skracać, a jak będę to jebniesz mi bana" hahha dzieciak dobry ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Widziałam już to, Siwy to wstawiał z 1/2 miechy temu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 no 16 kwiecien ale ja dopiero to znalazlem ale bk mialem ,dobry ziom a ja mam admina zrobiec i "skeina" i skarga poleci XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Filmik z mojego kanału youtube ^^ Edytowane 15 Lipca 2013 przez иєxт POPIS :D // xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w Temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi