KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 1. Poradnik to: Przydatne komendy do uprzyjemnienia gry: Na początek, odpalamy cs'a, otwieramy konsolę, pod przyciskiem "~" po czym wpisujemy cl_crosshair_color r g b zamiast RGD wpisujesz: 0 0 0 127 255 212 139 35 35 118 238 0 255 185 15 Pełną liste kolorów znajdziesz pod stroną: http://www.tayloredmktg.com/rgb/#PA Tu masz wypisane na tablicy wszystkie kolory jakie można sobie ustawić samemu. Następnie, aby zmniejszyć dynamike celownika, wpisujesz: cl_dynamiccrosshair "0" W ten sposób nawet gdy biegniesz celownik się nie powiększa. Po tym aby zmniejszyć maksymalnie celownik jak się da, wpisujesz: cl_crosshair_size "small" Na pewno nie raz się spotkałeś z denerwującymi zjawiskami w grze takimi jak, echo, deszcz itp. aby je usunąć wystarczy otworzyć konsole pod przyciskiem ~ Echo: room_type 0 Niestety co jakiś czas jest szansa, że echo pojawi się na złość z powrotem, dlatego doradzam ustawić sobie bind : np.:bind "c" "room_type 0" Deszcz i efekty mapy:room_type 0[ Cienie (może zwiększyć FPS) :cl_shadows 0 Dla tych co nie wiedzą jak włączyć tak zwane CIAŁO! :ex_interp 0.01 Coś bardziej przydatnego: Zmiana broni bez akceptacji::hud_fastswitch 1 Pokazuje podstawowe informacje o fps, loss, choke itd.:net_graph Zależnie od wpisanej wartości nadaje maksymalną liczbęfps.fps_max 2. Poradnik: Jak zrobić własny sprey do cs'a : 1. Ściągnij to co wrzuciłem do paczki: HLC - http://www.speedyshare.com/xNdcq/HLC.rar GIMP - http://www.speedyshare.com/4jFff/Gimp.rar 2. Otwórz Gimpa: Kliknij na "PLIK" >> "UTWÓRZ >> "LOGO" >> "wybierasz jedną z opcji które są" 3. Wpisujesz swój nick > wybierasz czcionke > kolor poświaty ( w moim wypadku ) Efekt: 4. Wyeksportuj (zapis) to na pulpit, bądź Twój dany folder, 5. Zamykasz gimpa i otwierasz drugi plik który podałem, HLC. ( Przy uruchomieniu wyskakuje: Wtedy naciskasz "alt+F4 ) I masz: 6. Wrzucasz naszą pracę którą uzyskaliśmy do tej pory i naciskasz autosize, efekt: 7. Klikasz na kwadracik który zaznaczyłem pod 1. punktem i wybierasz gdzie ma się zapisać, podokonanym wyborze, klikasz na "Make Wad" który zaznaczyłem pod nr. 2 8. Utworzyło nam nowy plik na np, pulpicie pod nazwą "pldecal" zmieniasz ją na "tempdecal" >> 9. Następnie klikasz na nasz plik "tempdecal" ppm (prawy przycisk myszy) i wybierasz właściwości otworzy nam okienko, na którym mamy zaznaczyć: 10. Na koniec, kopiujesz nasz plik, otwierasz folder csstrike bądź cstrike_polish kasujesz aktualny tempdecal który się w nim znajduje i wklejasz nasz plik który zrobiliśmy sami. I Cieszysz Się Własnym Spreyem! // Taka mała dopiska, polecam poszukania sobie dla swojej przyjemności różnych stron z fajną czcionką czcionką aby urozmaicić i upiększyć sprey fajnym napisem, jeśli ktoś chce 3. Poradnik: Jak łatwo i szybkoo spolszczyć cs'a: 1. Pobieramy instalke: http://www.speedyshare.com/DhGxQ/Spolszczenie-do-cs-1.6.exe 2. Odpalamy ją. 3. Zaczynamy instalacje. 4. Aby dobrze działało spolszczenie należy zainstalować w folderze D/:gry/cs/cstrike bądź cstrike_polish ( Ty wybierasz ten dysk gdzie znajduję się gra, dalej jest tak samo. ) 5. Kończymy instalacje. Cieszymy się spolszczonym cs'em!!! 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Masz lajka, bo i tak nie czytałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Coś się pochrzaniło ;/ Nie pokazuje mi całej grafiki która jest... Dzięki za lajka Edit / już wszystko ładnie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Sam to pisałeś?? Jak nie to daj źródło bo możesz warna dostać Mimo to fajnie wszystko opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Sam pisałem kilka miesięcy temu. wszystko sam, nic odgapiane. tylko stronka z kolorami do celo , bo moja wygasła ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 No to się napracowałeś Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 masz lajka ciekawy poradnik ale jak pisałes to z jakieś strony to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 kozak, wyżej jest napisane że wszystko sam robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Poradnik super, łap Lajkaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Moze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Gratulacje też mam wiele swoich poradników... Jak odkopie je na kompie to dodam Lajk dla Ciebie za udzielenie pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Like I brawa za staranność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi