malcio 167 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ej zróbmy tak zeby trzy czy cztery pierwsze osoby z najlepszymi fragami okolo 10 min przed koncem mogły nominować mapki a glosowac moga wszyscy pomysl z Andrzejem kiedys bede pro spodobala mi sie ta rozkmina:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bardzo Dobry pomysł jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Rybak , nie lubię sie kłócić . Wolę się kochać. Więc szybkie info. Graba ;* Jesli chcesz sie wykazac postaw swoj serwer pochwal sie osiagnieciami z tymi swoimi nowatorskimi "nowymi" pomyslami ja na dzien dzisiejszy ci mowie ze ci sie to nie sprzeda i ile wydasz na serwer to i tak nie go rozkrecisz. Małe sprostowanie. Miałem swoją sieć top10 w polsce . Cs-Duo . Więc jeżeli nie wiesz to nie mów. Pozdrawiam z Seksownej norwegi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Na nie . To wszyscy beda grac wszyscy 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chcesz lyzeczke tranu powiem tyle to nie metin zeby w grupie expic idz psuj serwer gdzie indziej nie tu. jestem za tym zeby osoby z najlepsza iloscia fragow nominowaly mapy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 EJ WBIŁEM MAX LVL PISZE TO TU BO NIE WIEM GDZIE MAM TO NAPISAC:d JESTEM 3 DOSTANE COS?:_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A dostaje sie cos za 3 miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Bo nie wiem :arrogant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 WBILEM MAX LVL NIE WIEDZIALEM GDZIE TO NAPISAC WIEC TU PISZE DOSTANE COS BO TRZECI WBILEM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie spamuj ;p Malcio Lyzeczko Tranu ja cie rozumiem ale niestety czasem trzeba cos wytlumaczyc dobitnie niektorym osoba bo w inny sposob tego nie zrozumieja, to nominowanie map wsumie dobry pomysl ale szukalem takiego pluginu i nie moge cos znalesc moze h@ sie na ten temat wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 tROLOLLOLO ty to jo rybak miales mi ulepszyc ten pierscien expa on dasje 90 exp za killa czyli nic mozna powiedziec a moglby dawac 150 kill 200 hs i tyle ;c ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ej ja bym proponował zrobić już reset trzy osoby mają maksa a inni juz na prawde wysokie lvl a tak mozna by było sie od nowa pobawić w ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ej, ej a czemu?Malcio pomyślałeś o innych? Może chcieliby pograć klasami od lvl'a .Reset lvl będzie ale na pewno nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ok ale bd mial premke za 3 miejsce co nie?bi tylko killerek mial i blaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 malcio narazie nie ma konkursu ze beda premki za wbicie 350 moze przy resecie , cos rozdamy 1.Blaze 2.Killerek 3.malcio narazie taka jest kolejnosc i nie martw sie o to tego nikt napewno nie zapomni , co do resetu robienie resetu co miesiac to dla mnie glupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuCOD 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to 1/20 z m4 jest strasznie glupie gralem na czyms takim i byla straszna lipa... raz szedles pojechales polowe teamu a raz nikogo sie zabic nie dalo. w zycie wejdzie wiele nowych klas i perkow takze chcial bym dodac cos od siebie cos co jest latwe do zrobienia np: perk: zmartwychwstanie opis: 1/2-1/4 na odrodzenie sie po zgonie perk: sekret mordercy opis: posiadasz ubranie wroga i zadajesz podwojne obrazenia w plecy(zaskoczenie wroga) perk: jetpack opis: masz zmniejszona grawitacje perk: moc boga opis: 150 int albo 75 zdrowia 75 wytrzymalosci zalezy od klasy albo 100 kondycji w zaleznosci od klasy. Ciekawe... perk: cale wyposazenie opis: awp, ak, m4, m3 ,mp5 klasa: Saper opis: 2 miny 75dmg+int bronie: p90 elite klasa: BunnyHopper opis: auto BH podwojny skok 75/255 widzialnosci bronie: kosa 1/3 klasa: minisnajper opis: ma 1/11 na natychmiastowe zabicie z aug z ktorego ma rowniez +5 dmg bronie: aug elite to sa tylko moje propozycje lubie je wymyslac jak wam sie nie podobaja to dalej... komentujcie @edit Rybak co myslisz o klasycznych nazwach poszczegolnych klas? np nie szeregowiec tylko lekaz lub medyk, albo zamiast obronca to Rambo, zeby bylo wiadome czym grac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to 1/20 z m4 jest strasznie glupie gralem na czyms takim i byla straszna lipa... raz szedles pojechales polowe teamu a raz nikogo sie zabic nie dalo. @ jakie 1/20 m4? nikt takiego czegos nie dodaje nie wiem skad ty to bierzesz w zycie wejdzie wiele nowych klas i perkow takze chcial bym dodac cos od siebie cos co jest latwe do zrobienia np: perk: zmartwychwstanie opis: 1/2-1/4 na odrodzenie sie po zgonie @ yyy zrobilem taki perk i bedzie ? nie wiem po co kopiujesz perk: sekret mordercy opis: posiadasz ubranie wroga i zadajesz podwojne obrazenia w plecy(zaskoczenie wroga) @ Zrobiony perk: jetpack opis: masz zmniejszona grawitacje @ Moze dodamy perk: moc boga opis: 150 int albo 75 zdrowia 75 wytrzymalosci zalezy od klasy albo 100 kondycji w zaleznosci od klasy. Ciekawe... @ nie perk: cale wyposazenie opis: awp, ak, m4, m3 ,mp5 @ Zrobiony klasa: Saper opis: 2 miny 75dmg+int @ jest klasa z minami.... bronie: p90 elite klasa: BunnyHopper opis: auto BH podwojny skok 75/255 widzialnosci @ jest nozownik z kosa + niewidocznoscia , auto bh i 2x skok za duzo. bronie: kosa 1/3 klasa: minisnajper opis: ma 1/11 na natychmiastowe zabicie z aug z ktorego ma rowniez +5 dmg @ nie bronie: aug elite to sa tylko moje propozycje lubie je wymyslac jak wam sie nie podobaja to dalej... komentujcie @edit Rybak co myslisz o klasycznych nazwach poszczegolnych klas? np nie szeregowiec tylko lekaz lub medyk, albo zamiast obronca to Rambo, zeby bylo wiadome czym grac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Moja propozycja:zamiast dodawac to ulepszyc pare klas.Terminator - ak47 i skoks w powietrzu. Dodac mu galila oraz he.Klasa z m4a1 i 2 flash to jest slabiutka jak zwyklaa na ffa. Dac famasa + he.Pemium - slabe jak na premki,moze dlatego nikt ni mi nie gra.Bede dodawal nowe klasy , prosze o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Moja propozycja:zamiast dodawac to ulepszyc pare klas.Terminator - ak47 i skoks w powietrzu. Dodac mu galila oraz he.Klasa z m4a1 i 2 flash to jest slabiutka jak zwyklaa na ffa. Dac famasa + he.Pemium - slabe jak na premki,moze dlatego nikt ni mi nie gra.Bede dodawal nowe klasy , prosze o opinie. yyyyyy.. nikt nie gra premkami ? ja powiem Ci tyle co wejde na serwer gra bardzo duzo premium.Co do klas dodawanie broni do tych klas nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No własnie to jest hard cod a ja wejde sobie na inny cod odrazu wychodze jak widze 200 lv a klasy z jakimis samolotami lub 1/15 z m4 premki 1/1 z awp co to za gra by była szybko by sie zje... klasy sa dobre jak na cod hard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wszystko jest umiarkowane w takim stopniu zeby gra byla dynamiczna i przyjemna , ale ludzia nie dogodzi i zawsze sa narzekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Proponuje dodać takie mapy sa lepsze bo są większe od wiochy itd ale nie za duze ponieważ w nocy mozna powiedzizeć niema zbynio map snow dew wiocha i italy http://maps.cs-bg.info/maps/cs/60/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/364/ http://cs.gamebanana.com/maps/175547 http://cs.gamebanana.com/maps/175486 taa mapa jest 2x jak zwykly poolday a tu z 3 wieksze mapy na dzien http://cs.gamebanana.com/maps/166836 http://cs.gamebanana.com/maps/166456 http://cs.gamebanana.com/maps/165997 mozna powiedziec ze przemyslalem mapy jak na cod 350 chociaż żeby sie pojawilo dd2x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Male mapy tyylko jak bedzie malo osob na serwerze ,bo Beda sie sami zabijac przez malo ilosc respow. Poco CI 5 razy dust? Bedzie na serwerze gar w jedna mape. Gralem na inne serwerowni i byl snow 3 razy pod rzad i mowie Tod brzydnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Koniec sezonu[14.08]Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi