Gość Cuzco Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Dlaczego nie ma kolejki ?!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie wiem. Wczoraj pisałem z Karolem i ma to naprawić jak znajdzie wolny czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dodam jak znajdę czas, teraz nie mam czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi