Gość Red Rox Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): gg: 36357887 Kiedy zaczynałeś grę w cs: Około 5 lat temu, jednak gram z ogromnymi przerwami. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Nigdy nie byłem na podobnym stanowisku, ale wiem na co patrzeć podczas sprawdzania screenów. (rozmiar pliku, czas zmodyfikowania, kod crc) Ile masz wolnego czasu?: Zależy od dnia, przeważnie jest to kilka godzin. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc, bo widzę, że ostatnio długo czeka się na ub. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Używałem tylko wh o nazwie Fighter FX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dasz rade. "TAK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Rzadko cię widuję. Ale szanse dać można. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Sorry ale jesteś jak dla mnie za mało na forum. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mała aktywność na forum Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 również cie mało na forum widuje , popracuj nad tym troche ale szanse można dać na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 na Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Na Tak Tylko Siedź Więcej Na Forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ostatnio rzadko Cię widuje ale TAK. Dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 na NIE mało aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 TAK, dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 neutral -ogarniesz ale mało z nami siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 na nie Mala aktywnosc na forum ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 2 warny.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi