Senrox 869 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Imię: AdamWiek: 16 latStaż na forum: Od czasu kiedy byliśmy jeszcze na Przemie Doświadczenie w moderowaniu: Bardzo dobre, miałem moderatora parę razy więc wiem na czym owe "moderowanie" polegaIle czasu możesz poświęcić dla forum ?: 6/7h z małymi wyjątkami Dlaczego właśnie Ty: [*] Znam się na tym [*]Bardzo chcę pomóc tej sieci [*]Przyda się pomoc [*]Dla mnie bycie moderatorem to nie tylko kolor ale obowiązki Wymagania ! 1. Brak Warnów(Obowiązkowo) - Nie mam 2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) - Mam3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) - Mam4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) - Mam5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. (Obowiązkowo) - Jest6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Jest7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesiący (Obowiązkowo) - Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 "Tak". Spełnia wymagania. Ogarnie posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Odpracuj warny a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Żeby nie było że nie podaję powodu Wiek + Brak Warnów + Posty + Aktywność + Ortografia, zdarzają się błędy, ale je popełnia każdy. + Staż + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Co mogę powiedzieć? Jestem oczywiście na TAK. Na 1000% dasz sobie radę. Tylko mam jedno ale. Jako grafik też masz obowiązki a ostatnio zauważyłem, że je zaniedbujesz? Ogarniesz obie posady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tak powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tak Wymagania Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 duże tak , ogarnie posadę . -powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 jestem na TAK - Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi