SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nick : SkalnyPatatajData Zdarzenia : 15.07 godzina 16:55Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : BlazeOpis Sytuacji : wychodzi na to, że moderator Blaze jest jeszcze dzieckiem i nie dorósł do pewnych spraw. Napisalem w temacie " Prośby o UB " zeby uważał na to jak banuje bo w dzisiejszy dzień dał ponad 10 banów wszystko czyste. Napisalem, że przepraszam za to, że napisalem tak gdzie nie powinienem, ale ona napisal do mnie na Priv. Ja na priv go omijalem i napisalem mu, że nie mam nic do powiedzenia i zeby dal mi spokoj oraz na koncu cześć. A on po chwili dal mi warna :/ z powodem spam ? To jest zachowanie moderatora ? nie chcialem z nim rozmawiac a on dał mi warna... Prosze o upomnienie Blaze oraz zdjęcie mojego warna bo jest nie sluszny. Dowód: Dowód jest w mojej liście ostrzezen, oraz mam rozmowy z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 No to tak. gdybys grał DUŻO na jakimkolwiek serwerze, wiedziałbyś o co chodzi. 10 banów od 8 rano to dużo (z mojej strony o Ub napisały 2-3 osoby)? Widać nie doceniasz mojej pracy, a nie zamierzam się wybielać bo nie mam z czego. Co do warna. Już wcześniej wypowiadałeś się w tematach o UB więc dostałeś warna bo jest napisane napisane w regulaminie jak WÓŁ, że w tematach o UB mogą wypowidać się tylko osoby piszące prośbę lub UbTeam/ Wyższe rangi. Napisałem do ciebie na PW bo nie chciałem spamić na forum.Jakieś pytania- PW. "CZEŚĆ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Chłopie ale nie dostalem zadnego upomnienia ani nic tylko odrazu warn rozumiesz to czy nie ? Inni admini banuja za nic i dostaja opomnienia slowne itp. to ja nie dostalem zadnego upomnienia zebym tam nie pisał, wiec warn jest bezpodstawny i tyle. Nadal prosze o zdjecie warna bo dostałem go nieslusznie @EDIT Prosze bardzo to jest to co napisalem w tamtym temacie: sorry, że pisze a nie powinienem. SS są czyste a sprawa do Blaze. Możesz troszke sie uspokoic ? bo dzis jest 15 Lipca a Ty zbanowales chyba z 10 osob jak nie wiecej i kazde czyste. Radziłbym troszke graczy pooglądać zanim walniesz ss. Za to nie powinno byc warna tylko na pw powinienes mnie upomniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 treść ostrzeżenia : Wypowiadanie się w prośbach o UB link do tematu : http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/9582-prosze-o-ub-ssy-by-rekinek-v8/ Informacja w dziale: Od dnia 24.11.2012 roku w dziale "Prośby o UB" mogą wypowiadać się: -Support Unban -Junior Admin -Administrator -Właściciel -i osoby z dostępem do odbanowywania. Inne osoby nie mają prawa wypowiadać się w tematach.(kończy się to warnem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Sprawa prosta. warn słuszny. skarga bez podstaw.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi