Diablo 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 1. Rodzaj grafiki: Sygnaturka 2. Kolorystyka: obojetne 3. Tematyka: DIABLO!!! 4. Wymiary: takie zeby pasowało do forum 5. Napis: Diablo 6. Dodatkowo: czekam na piekne prace mam nadzieje ze ktos zrobi taka prace ze az mi dech zaprze :mrgreen: Powodzenia i z góry Dziekuję. Jak widzicie moja obecna sygnaturka nie robi wrażenia Pozdrawiam Diablo 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 coś ode mnie licze na piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 o chłopie to jest piękne masz PIWKO SZKODA ZE NIE MOZNA DAC WIECEJ!!!tylko jest problem nie moge tego uzyc bo pisze ze za duze to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 wklej to w podpis ten kod : [img]http://www.iv.pl/images/28005145156125579111.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 o chłopie to jest piękneNie bardzo tu pasuje słowo "chłopie" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 zlecenie wykonane/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi