Maly Joe 0 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: Maly Joe3. Imię: Kamil4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 9,56. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Posty nadrobię9. Opisać siebie: Jestem doświadczonym graczem który ma admina na serwerze T******s Deathrun.A więc amx mam w jednym palcu.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ pomoc zawsze się przyda a poza tym na serwerze (przykładowo) są nie rozgarnięci gracze których trzeba ogarnąć.11. Linki do reklam: ---12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Demo-> Ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzegam a potem banuje -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzegam a potem banuje13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie. Brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Brak reklam nigdy Cie nie widziałem na serwie ;d Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 nie nie widac cie na serwie brak reklam konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja także cię nie widziałem ani razu a nie ma mnie na serwerze tydzień. Grałem na tamtej serwrowni długo i wszyscy admini którzy tam byli nie ogarniali. Brak reklam. Pograj trochę na serwerze. Następnym razem zrób reklamy. I po udzielaj się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi