Senrox 869 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Chciałbym powiedzieć że rezygnuje z rangi grafik bo nie mam czasu na zlecenia. Sa wakacje a ja muszę odpocząć. Sory ale to z next'em nie aktualne. Napisałem tu bo nie wiem gdzie napisać rezygnację( Nie mam dostępu do działu dla adminów ). Proszę o zabranie tylko rangi, na forum zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 W dniu 16.07.2013 o 16:25, Senrox™ napisał(a): Chciałbym powiedzieć że rezygnuje z rangi grafik bo nie mam czasu na zlecenia. Sa wakacje a ja muszę odpocząć. 2 powód odejścia to NEXT który ma jakieś wąty ale nie wiem o co... Napisałem tu bo nie wiem gdzie napisać rezygnację( Nie mam dostępu do działu dla adminów ). Proszę o zabranie tylko rangi, na forum zostaje Ale Ty chcesz zrezygnować z czegoś bo Next ma do Ciebie wąty ? nie słuchaj innych, przemyśl tą decyzje jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Co z tego że nie wykonujesz zlecań ? Ważne że robisz grafikę do Buźki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Szczerze ci powiem, że jesteś głupi. Rezygnujesz bo coś się gościowi nie podoba? -.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Rudy dlaczego TY? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Nie rezygnuj "rudy" ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 956 Opublikowano 16 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ^ ^Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 956 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi