SkalnyPatataj 100 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: SkalnyPatataj3. Imię: Maciek4. Wiek: 17 w styczniu kończę 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 miałem swoje sieci pisałem pluginy i te sprawy6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): oczywiście, że tak miesiąc w miesiąc8. Czas spędzony na forum: 11h ale cały czas rośnie 9. Opisać siebie: Jestem miły, ogarnięty, kreatywny, spokojny, chętny do pomocy innym 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze FFA, zawsze gdy wejde to jakiś cziter się znajdzie a nie ma admina 11. Linki do reklam: Reklamy nadrobie mogę wysłać sms na reklamy jeżeli tak bardzo są ważne12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; WH- SS i ban AIM- Demko i ban na zawsze SH- demko i ban perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzegam slownie jezeli nie zadziała to kick, później ban na 5 min jeżeli sprawa znów się powtarza daje bana na 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie pozniej ban max 30 min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam niestety bo 2 lata temu skradziono mi steam i pomyslalem, ze drugiego steam kupował nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 na TAK -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze FFA Skoro według Ciebie 47 minut spędzonych na serwerze to jest 'dużo czasu' to chyba coś jest nie tak. ZA SZYBKO NA PODANIE. 'NIE'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Oczywiscie ze na TAK - Wiek -amx -skladka WYMAGANIA WPELNIONE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Właściwie to powinnam być na nie, bo reklamujesz podanie, ale dam ci szansę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ludzie wy naprawde nie wiecie co piszecie... typek ma przegrane nieco ponad 1h na serwerze. Ogarnijcie sie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi