Skocz do zawartości

Podanie by SkalnyPatataj

SkalnyPatataj

Rekomendowane odpowiedzi

1. Serwer: FFA

2. Nick: SkalnyPatataj
3. Imię: Maciek
4. Wiek: 17 w styczniu kończę 18 
5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 miałem swoje sieci pisałem pluginy i te sprawy
6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK
7. Składka(Tak/Nie): oczywiście, że tak miesiąc w miesiąc
8. Czas spędzony na forum: 11h ale cały czas rośnie ;)
9. Opisać siebie: Jestem miły, ogarnięty, kreatywny, spokojny, chętny do pomocy innym 
10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze FFA, zawsze gdy wejde to jakiś cziter się znajdzie a nie ma admina 
11. Linki do reklam: Reklamy nadrobie ;) mogę wysłać sms na reklamy jeżeli tak bardzo są ważne
12. Co zrobisz g
dy: 

-Ktoś używa dopalaczy; WH- SS i ban AIM- Demko i ban na zawsze SH- demko i ban perm 

-Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzegam slownie jezeli nie zadziała to kick, później ban na 5 min jeżeli sprawa znów się powtarza daje bana na 30 min
 -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie pozniej ban max 30 min
13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non steam niestety bo 2 lata temu skradziono mi steam i pomyslalem, ze drugiego steam kupował nie będę

Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze FFA

Skoro według Ciebie 47 minut spędzonych na serwerze to jest 'dużo czasu' to chyba coś jest nie tak.

ZA SZYBKO NA PODANIE.

'NIE'.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic#2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.plFFaPodania" do "Tematy ZamknięteArchiwum ".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności