Kulfide! 5 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam . Ja w sprawie serwera FFA+BF2 [32 odznaki] . Spodobał mi się ten serwer . Chciałbym być tam adminem a zrezygnować z deathruna bo już tam praktycznie wogóle nie wchodzę i nie mam zbytnio czasu , a przerzuciłem się na serwy FFA . Oczywiście napisałbym podanie lecz tego serwera nie ma na forum . Kiedy będzie jeżeli można wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Poco ma być na forum jak niema reklamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Serwer świeci pustkami i dopóki nie zajmę się resztą, ten nie będzie tutaj dodany.(najpierw trzeba inne serwery rozkręcić)Serwer jest włączony, ale nie ma go u nas na forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Serwer świeci pustkami i dopóki nie zajmę się resztą, ten nie będzie tutaj dodany.(najpierw trzeba inne serwery rozkręcić)Serwer jest włączony, ale nie ma go u nas na forum/ Ostatnio jak grałem było przez dłuższy czas 6/6 graczy . Chciałbym być tam adminem ponieważ wczoraj już grało 2 cheaterów ... Zająłbym się tym lecz nie ma jak złożyć podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 To pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Ogólne " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi