Kulfide! 5 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam . Ja w sprawie serwera FFA+BF2 [32 odznaki] . Spodobał mi się ten serwer . Chciałbym być tam adminem a zrezygnować z deathruna bo już tam praktycznie wogóle nie wchodzę i nie mam zbytnio czasu , a przerzuciłem się na serwy FFA . Oczywiście napisałbym podanie lecz tego serwera nie ma na forum . Kiedy będzie jeżeli można wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Poco ma być na forum jak niema reklamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Serwer świeci pustkami i dopóki nie zajmę się resztą, ten nie będzie tutaj dodany.(najpierw trzeba inne serwery rozkręcić)Serwer jest włączony, ale nie ma go u nas na forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfide! 5 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Serwer świeci pustkami i dopóki nie zajmę się resztą, ten nie będzie tutaj dodany.(najpierw trzeba inne serwery rozkręcić)Serwer jest włączony, ale nie ma go u nas na forum/ Ostatnio jak grałem było przez dłuższy czas 6/6 graczy . Chciałbym być tam adminem ponieważ wczoraj już grało 2 cheaterów ... Zająłbym się tym lecz nie ma jak złożyć podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 To pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Ogólne " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi