Mati. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam. Z jakiś tydzień temu stworzyłem klan `LJF. Chciałbym dołączyć z nim do Was. Oczywiście szefem jestem tylko ja i chciałbym tu napisać o nim kilka informacji. Steam i NonSteam (każdy ma swoje szanse !) Klan jest stworzony do gry na DeathRunie (nie tylko !) Skrótu nazwy klanu jak na razie nie zdradzę Mam nadzieję, że coś z tym zrobimy Jeśli przyjmiecie ten klan to możecie zrobić działy "Rekrutacja `LJF" "Pomysły" "Skargi Na Klanowiczów `LJF" "Ogólne" Pozdrawia `LJF | Smalec. Wypowiadać się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jestem za. Spoko pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Również za, ale NS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 NS i Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Bay!, widzę, że niczego nie rozumiesz. Czy Ci z NonSteamem mają być gorsi? To mój klan i ja decyduje co z nim będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jestem na tak, taki klan to dobry pomysł tylko żeby ktoś się nim zajmował cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie mówię, że gorsi NS w sensie, że na turnieje :)Sam do niedawna miałem NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 na TAK dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi