Vaito 180 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Typ Pracy: sygnaturkaWymiary: jak na sygneRender, Stock: .....Napis/y: kozakZmC / Cs-classicTematyka:dziwczyny , postac z gry albo CR7Kolorystka: widocznaInne: Za Kazde Prace Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Słabee, nie wyszło mi ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Zaraz ci coś zrobię. Jak zrobię sygnę to edytuje post. EDIT& Zrobiłem coś z Hitman'em To wklej do podpisu. [img]http://vlep.pl/3wsiq5.png[/img] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 poczekam jeszcze Madzia nie jest Takie złe 'D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 ale jest problem Madzia jak go otwieram to mnie nie przekierowuje na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 MOge Poczekać Jeszcze na Jakas Sygne z Dziewczyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak zainteresowania tematem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi