Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Nick:Tato wylacz pralke bo mam lagi[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:658549936'[AMXBans] Your IP: '31.0.90.223'[AMXBans] ======================================= jak mam wrzucic SSY jak ich nie mam?pzdr BLAZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 SZUKAJ MŁOCIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Z takim powodem bana MUSISZ mieć SS bo bana daje automatycznie po otrzymaniu screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 nie ma w folderze!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Jak masz Windows 7 to ssy Ci sie gdzieś indziej zapisują. Tak słyszałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 no 7 mam.aha pzdr dzieki za info:)ciekawe gdzie mam ich szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Spróbuj w wyszukiwarce (F3 na pulpicie) wpisać nazwe mapy na której dostałeś bana. Wyszukaj w całym komputerze, może sie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 nie dziala ale dzieki za pomoc:)ale dzis juz chyba nie pogram bo widze ze adminom nie spieszy sie do wstawienia demka;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 http://www.speedyshare.com/Q6MNZ/demko.de-westwood-tato-wylacz-pralke.zip tu jest to demko z mapy de_westwood jak gram prosze ocencie mnie:)widac ze gram czysto nic nie mam ,gdybym mial ssy to bym je wstawil:)mozecie mnei wpuscic na serwer i zrobic SSY i je wstawie jesli je bd miał w folderze:)nie mam nic do ukrycia,nikt mnei nie posądzał o WH jeszcze na tym serwerze:) http://pochylnia.pl/topic/34978-windows-7-brak-ss/ to jest wsyzstko opisane i ja tak mam;/ nie moja wina ze nie mam ssow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 To że masz ten problem jak na pochylni to nas nie obchodzi bo go możesz obejść, a ty specjalnie tego nie poprawiłeś. (wiedziałeś o tym) Po 2 nie ma bana w amxbansPo 3 ostatni raz daje szanse, następny razem możesz szukać nowego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi