wuwunio 10 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wczoraj na Mikołaja kupiłam koledze nową płytę Miuosha. Mimo, że nie słucham HH to polubiłam Go i too bardzo (chodzi mi o Miuosha). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie znam go ale nawet fajnie nawija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 uwielbiam go najbardziej to wpadła mi Nie mamy skrzydeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nawet, nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No niezły jest Dobre jest też jego stara płyta - Piąta strona świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi