KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A Więc tak zacznę od kolejki , nadal jest zbugowana ! Gracz co 1 doszedł do końca juz jest 1 aż nie wyjdzie z serwera ... 2 sprawa , kiedyś grałęm Jumperem miałem największy lvl na serwerze ale nagle klasa sie zbugowała nie wiedziałem co sie stało i musiałem grać ninja ! gram ninja wyexpiłem 730 lvl ! i ta klasa też sie zbugowała to co mam zaczynać kolejną klasą grać ? Wkur*iłem sie bo juz miałem 1 taki przypadek a teraz 2 ... ale to nie tylko mi kiedyś gadałem z graczami przez mikro i sie dowiedziałem że klasy tez im sie bugują nie pamiętam z kim gadałem . Prosze naprawić problem a mi dać jakies "Pocieszenie" "Rękąpęsate" tego co straciłem 2 razy ! Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 [*]teżte bugi odkryłem ale za to nie wiem czy dostaniesz jakaś rękąpęsate . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Szkoda że nie jestem wróżką ^ ^Jeśli ta nowa kolejka nie będzie działać to w ogóle nie będzie, czemu? Bo wszystkie pluginy (prawie) są ze starej wersji i wcześniej działało więc dziwne by teraz nie działało, a w logach nic nie ma , amxx.pl też nie za bardzo pomaga. Poziom, ja nawet nie wiem o co ci dokładnie chodzi, w skrócie napisałeś że "Klasa ci działa do danego lvl'a", ale w jakich okolicznościach to już chyba zapomniałeś, więc nie jestem w stanie tego naprawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Hmm .. w sprawie kolejki to jest tak samo co było wcześniej ale da sie grać ^^ tylko że ten co dojdzie 1 musi zrobić rc by kolejka ruszyła . a w sprawie klas to było tak wbiłem największy lvl na serwerze klasą Jumper no i grałem grałem i nagle poziom 550 i klasa sie poszła Jeba* że tak sie brzydko wysłowię a o co mi dokładnie chodzi ze słowem Jeba* ( Wszystkie klawisze były pomieszane np : a-skok , spacja-strzal itp .. dałem /reset zresetowałem staty i nic nie pomogło szperałem w ustawieniach zmieniłem wszystko nawet pobrałem tego cs'a którego dałeś w jakimś tam dziale , pobrałem ale nadal ta klasa była jakaś nie takaś ;3 aa wszystkie inne klasy działały normalne , no więc se odpuściłem tą klasę i zaczełem grać "ninją" grałem grałem i wyexpiłem klase do 730 lvl'a i znów sytuacja sie powtórzyła ( wszystkie ustawienia były pomylone jak wybierałem tą klase i nadodatek punkty do /stat sie same sie dodały np : wiecej gravitki , mniejsza prędkosc , 0 pkt w hp ) dziś wbijam po lajvie na yt i klasa sie odbugowałą nwm od czego to zależy ale mogę byc pewny że będzie tak znów kilka razy . ( ale to juz ci napisze na pw żeby nie robić spamu) .Co do kolejki może zostać taka zbugowana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Co do klas, to sprawdź teraz czy wszystko działa poprawnie A co do tego poziomu, to po wbiciu tego 750, twój exp był ujemny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nom klasa działa poprawnie chodz tego nie można powiedzieć o Jumperze , nie lvl był normalnie na + nie na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Musiałbym zrobić reset, wg mnie tutaj jest wina źle ustawionego przeze mnie expa. Sprawdzę to dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 KaraMustafa ten bug może być spwodowany bugiem 0HP. Próbowałeś zrobić reset i dodać mniej o 1 lub więcej o 1 w hp ? Ja tak często miałem i to pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Tak próbowałem , raz działa a raz nie np : na Ninji zadziałało , a na Jumperze nie . @@Edit : a tak wogle przy okazji sie zapytam , bo każdy ma większe lvl'e na serwerze jedni 1174 jedni 1104 to każdy dostał jakiś prezent czy co ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Zaraz poprawie ten bug 0 hp. Sprawdź na next. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Są jakieś jeszcze błędy bo nikt nie pisze?W razie czego pisać tutaj http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6893-propozycje/page-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Gotowe.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi