steel 1 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Typ Pracy: - Avatar Wymiary: - 300x200 Render, Stock: - Dowolną postaćNapis/y: - Piekielni Zabójcy TrolliTematyka: - Piekło , Ogień , Trolle . Kolorystka: - kolor sycącego się ognia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Daj mi jakiś obrazek, a ja zrobię, bo nie mg nic znaleźć ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Proszę . Czyń honory domu w sensie forum prosił bym o jakiegoś fajnego gifa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 // ref . Ps : Przypadkowo wysłałem kilka razy ten sam obrazek -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 // ref . Wciąż oczekuję ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 // ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steel 1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dziękuję temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zlecenie WykonaneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi