Gość Skrillex Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nie wiem czy w dobrym dziale to daje ale musicie to zobaczyc xD Jaja są jak siemasz xD nie przestraszcie się, że z początku leci disco polo. Poczekajcie do czarodzieja a spadniecie z fotela xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nuda,ale to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 haha, dobre, ale nie aż tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MileWidziany:P 0 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Faaajneee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 nic ciekawego :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jakoś nie chce mi się oglądać takich pierdół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 E tam widziałem lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi