enq 19 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wiek:16Kontakt (GG/e-mail/steam):gg:21074307Kiedy zaczynałeś grę w cs:5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:no dobre Ile masz wolnego czasu?:dużo Dlaczego starasz się o to stanowisko?:ponieważ czasami mało osób z ub siedzi a ja przewaznie teraz mam dużo wolnego czasu i dużo czasu siedze na forumUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):ESC , wszelakie wh itp w wczesniejszych podaniach wszystko jest Wymagania- 50 postów sa- 50 godzin na forum sa- Minimum 15 lat jest- Minimum 2 miesiące na forum:brakuje mi tylko tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak można mu ten tydzien odpuścić, bo botek ogarnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 na tak ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Co to za hack ESC:D Chyba ESP TAK Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Prawie wszystkie wymagania spełnia więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi