Andre 459 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Redaktor: Bohater: Siemka.Na początek powiedz nam jak masz na imię,ile masz lat i gdzie mieszkasz. Witam, mam na imię Patryk, mieszkam w Rybniku i mam 15 lat. Powiedz do jakiej szkoły będziesz uczęszczać.(po wakacjach ) Do 3 kl gimnazjum. Masz może rodzeństwo ? Nie i myślę że nie potrzebuję. A dlaczego tak mówisz? Ponieważ jest mi dobrze tak jak jest teraz. Ale pamiętaj,że wszystko może się zdarzyć Powiedz czym się interesujesz? Interesuję się grafiką, piłką nożną, i czasem też lubię zrobić jakiegoś czita Powiedz od kiedy i dlaczego zajmujesz się grafiką. Grafiką zajmuję się od podstawówki A zajmuję się nią ponieważ to sprawia mi przyjemność. Masz dziewczynę? Nie. Jakiego gatunku muzyki słuchasz? Rap A masz swojego ulubionego rappera? Nie Czy masz swój ulubiony serial/program/film? Trudne Sprawy,Ukryta Prawda, Dlaczego Ja?, Szpital O.o to tak samo jak ja Ulubiony kolorek? Niebieski, Pomarańczowy Dlaczego wybrałeś sobie nick "Waryjat"? Wcześniej mialem nick Tajpan, potem Soczek a teraz Dałem Waryjat ponieważ każdy mówi że jestem Warjatem:D Okej Warjacie.Przechodzimy do pytań związanymi z cs`em Ok Od jak dawna grasz w cs`a? Od 7 lat. Jest dużo graczy w cs`sie jedni zaczynają grę od razu na serwerach a drudzy na botach.A Ty jak zaczynałeś? Ja zaczynałem na serverze TP. A kto Cię zachęcił do gry? Kolega Jak trafiłeś na serwerownię cs-classic.pl? Poprzez kryptona bo reklamował server dr na jakimś innym servie Jak oceniasz atmosferę na forum? Jest dobra lecz niektórzy źle oceniają ludzi. Na jakim serwie najczęściej lubisz grać? Rzadko gram na serverach publicznych, gram często mix, versusy W jakiej skali oceniasz administrację ? 9/10 Od pewnego czasu jesteś w grupie AntiCheat. Powiedz nam na czym to polega ? Polega to na tym że wy wstawiacie mi demka w dobrym dziale, a ja rozpisuję oceniam czy ktoś jest odpalony czy nie, i wtedy daję bana przez amxbans. Kogo najbardziej lubisz na forum? Lubię każdego kto mnie lubi. Czy na koniec wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić? -_-, Andre., Andrzeej., Arcio, ßLI¶ ?(-??~-~)?,, BlazE, ChiLL, Cobra,Cuzco,D3M0TYW4T0R,, DarkCookPL, Dawidek, DDK, DesignedPL,Dondawidek,dziura,Enoo_MaDziaa, ersi, FreshFreshFresh, HapajKule,izka, Jak sie gra w te pistolety, KaraMustafaa. ;3, kozakZmC2,Krystian Z,Kulfide!, Maly Joe,Maniak, mattFTW, MichaL , ninjaskill,No Hope,palma, Pan B., PLNY Lala,PL_Grzegorz,polaczekkkkkkkkkk,Ramzes, Red Rox, rn?, Rybak Aka Lowca,Sanczo,sBk., Senrox™,SkalnyPatataj,, steel, Styll, Sumekler,SWAG,vI3nIo,Waryjat,WilkuZmC, ZDR, ??x? (To był jego pomysł ) Dziękuję za pozdrowienia ale na tym zakończymy Dziękuje Ci za poświęcony mi czas. Narka Dziękuje 3 majcie się Podoba się?Daj Lubię To! P.S. Wywiad może wydawać się krótki ale nie miałem pomysłu na pytania. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Good! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A idz, taki wywiad to proscizna..., ale lajk musi byc za staranie sie redaktora oraz Naszego wariata ktory mnei pozdrowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mam pozdro xD chyba ze to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Szału nie ma, ale i tak wiem że Waryjat mnie najbardziej lubi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak madziu zgadza się ;* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Spk wywiad. Lajk musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 może być łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Good ! Leci Like It ^^ xD + Dzięki za pozdrowienia ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Spoko wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue3 1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajny wywiadzik Leci Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Wywiad może krótki, ale bardzo ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dobry wywiad, czytelny. ps: dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak98 1 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bardzo fajny wywiadzik więcej takich PS.Masz ode mnie like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 like za pozdro ! haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 wywiad może być Lajk za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 dobry, like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Stare. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi