Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mistrzostwo:)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Następna grupa w stylu RPK,Firma ... Jak dla mnie jest to żałosne pisać rap o tym jak to jest zle w polsce i że ulica ich wychowała... Kiedyś może i był prawdziwy rap lecz teraz te wszystkie grupy które tylko gadają że to tamto ulica, komenda... A tak naprawdę nigdy nie byli na komendzie, niech idą do pośredniaka pracy szukać a nie nagrywać jakieś za przeproszeniem gówno. Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kazdy ma swoje zdanie:)mi to sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi