DaeWoo 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nick: DaeWoo Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '31.63.191.232' [AMXBans] ======================================= Nie wiem czemu dostałem AB od white# jak 2 dni temu dostałem UB od Kabzaa Oto link: http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=4115 Proszę o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ss'y wrzucone juz wczesniej. BRAK AB ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 zły dział ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi