Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 1.Twój Nick: GreeN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Pomaranicza 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 15:55 05,12,2012 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Inni gracze z tej godziny. 6.Opis sytuacji: Wchodzi na serwer odrazu dla zabawy zmienia mape i za to ze napisałem ze dam skarge dał mi sccenery a z tym wiąże się perm.Prosze o szybką reakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hmmm.. bez sensu ? skąd wiesz że dostałeś ss'y dlatego że to napisałeś ? Siedzisz mu w głowie że wiesz ? Jak dla mnie to zbędne oskarżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dowody masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgadzam się z Grambezbutow ;)JEsteś tym Aniołkiem z ramienia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi